Navigatie

Dozen vol met nagetekende vakantie foto’s, geknutselde fantasie werelden, eigen gemaakte poppenkleertjes, schilderijen en eigen gemaakte kleding van stof of papier. Het creatieve zat er al van jongs af aan in. Sinds haar15e jaar  is Nienke daadwerkelijk bezig met het maken van baby en kinderkleding. Elke baby die om haar heen geboren werd of elk kind dat jarig was kreeg als (kraam-)cadeau een eigen gemaakt persoonlijk kledingstuk of een ander persoonlijk geschenk. Dit liep uiteen van zelf bedrukte shirts met Volkswagen-busjes tot het volledig bedrukken van kleding op basis van de geboortekaartjes. 

Met Little Luau heeft zij haar droom verwezenlijkt en haar eigen merk in baby- en kinderkleding opgericht, gebaseerd op de herinneringen van haar eigen reizen.

Little Luau is het unisex baby- en kinderkledingmerk voor de kleine globetrotter die aan het begin staat van het maken van grote avonturen! Elke print heeft zijn eigen verhaal, een avontuurlijk verhaal over mooie reizen en grappige beestjes. Al de prints zijn door Nienke geïllustreerd en gebaseerd op haar eigen vakantie foto’s en herinneringen. Alle kleding is persoonlijk door haar gemaakt en alle prints druk zij zelf op de stof door middel van zeefdrukken. Authentiek en creatief. De collectie bestaat voornamelijk uit jersey stoffen, lekker zacht en comfortabel en uiteraard met een beetje stretch erin voor het mooi in vorm blijven van de kleding. 

Be little, dream big & explore the world!

© 2012 - 2018 villaknus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel