Navigatie

Even voorstellen

VillaKnus is in 2013 van start gegaan en opgericht door Claudia Oosterman. Claudia is o.a. enkele jaren werkzaam geweest als locatiemanager in de kinderopvang. Hierdoor bekend met de veiligheidseisen en kennis van de functie die een meubel of inrichting voor kinderen moet hebben. 


"Het begon met een kraamcadeau van steigerhout, een wiegje voor een vriendin die moeder was geworden". Na het eerste wiegje volgde er snel meer en kwam er steeds meer vraag om deze ook in opdracht te maken. Met een partner die eigenaar is van een timmer- en interieurbedrijf kregen alle restmaterialen zo ook nog eens een mooi doel!

Inmiddels mogen we zoveel mooie wiegjes maken dat we aan de restmaterialen al lang niet meer genoeg hebben. 

 " Zwanger van ons eerste kindje, gingen wij ons verdiepen in babykamer, dat kon leuker, praktischer en duurzamer, vonden wij!".Inmiddels heeft VillaKnus al  3 kleine bewoners die tevens ons testpanel zijn van nieuwe producten. 

Zin in een nieuwe uitdaging, en van je passie je werk maken besloten Jacco en Claudia hun kennis en kwaliteiten samen te delen en zijn ze gestart met VillaKnus.Het bedrijf is nog heel klein, maar heeft heel veel zin om te groeien! 

Nu heeft VillaKnus, kraamcadeaus, kleding en meubels op maat in haar assortiment. 
Graag willen wij u adviseren met meubels op maat of denken wij met u mee om de kinderkamer zo leuk en praktisch mogelijk in te richten.

Basis van onze kindermeubels is dat het functioneel is, uniek, op maat gemaakt en past in een volwassen interieur.

Op dit moment hebben wij naast onze meubels op maat een klein assortiment aan kleding voor kinderen in de maten 56 t/m 104. Op dit moment verkopen wij o.a. de merken; A Little Lovely Company, Small Rags, Lucky no.7, 2Sistas, lost and found, Lullaby Road & Little Luau

Om ons assortiment uit te breiden zijn wij steeds op zoek naar mooie producten die wij vinden passen bij onze uitstraling en nog niet overal te koop zijn. We verkopen onze producten online via onze webshop. Maar wil je graag even passen of wat kleding bekijken stuur ons dan gerust een e-mail voor het maken van een afspraak. U bent van harte welkom om bij ons langs te komen!

Knusse groetjes,

Claudia, Jacco, Puck, Juul & Raaf

 

© 2012 - 2018 villaknus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel