Navigatie

BACKTOBASIC(S)

Het succes van Little Label is eigenlijk heel simpel. Kids willen kleding ‘waar ze in kunnen wonen’ en hun hippe moeders willen dat hun kids er leuk uitzien… 1 + 1 = 2 dachten Charlotte de Leeuw en Ruth Hogewoning: ‘wij ontwerpen een collectie basics voor baby’s en kids en laten die vervaardigen in de mooiste en zachtste tricotstoffen die er zijn. In een aantal hippe kleuren, die perfect met elkaar te combineren zijn. Practical, yet stylish. Kids happy, moeders happy.’ Little Label was geboren. We spreken 2005.

GROW(N) UP!

Inmiddels is het Amsterdamse Little Label uitgegroeid tot een volwassen online store met een indrukwekkende doorlopende collectie basics voor baby’s en kids. Vanaf de zomer van 2011 is er niet alleen de doorlopende basiscollectie, maar verschijnt er ook 2 x per jaar de seizoens-collectie van Little Label. Net zo comfi als de tricot basiscollectie, maar dan met basics in sweat en zachte breisels. 

Kinderen zijn puur, echt; what you see is what you get. En dat geldt ook voor de basics van Little Label. Geen onenigheid over kleren dus met lastige peuterpubers, want dit lekkere tricotspul dragen ze maar al te graag. Nou ja, misschien alleen wat gemopper als iets toch echt in de was moet…

 De collectie van Little Label in het kort:

- een prachtige complete collectie kwalitatieve basics
- aangevuld met een stijlvolle seizoens-collectie, 'fashion meets comfort'
- mooie en stoere pasvorm, ook na veelvuldig gebruik en wassen
- diverse items voor kids van 0 tot 12 jaar (maat 152)
- in diverse trendy kleuren, die zowel hip als tijdloos zijn, mix & match
- heerlijk draagbare tricot en sweat in 100% hoogwaardige katoen
- onmisbaar in elke kledingkast, en bovendien.... zorgeloos online te bestellen

© 2012 - 2018 villaknus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel