Navigatie

Volgens onze beleving zijn er weinig interieurartikelen aanwezig voor kinderen die passen in een volwassen interieur en daar willen wij graag verandering in brengen!

VillaKnus maakt kindermeubels op maat, praktisch, veilig, degelijk en in de stijl die u wenst. Naast dat onze meubels mooi, lief of stoer zijn, vinden wij het ook belangrijk dat ze praktisch zijn. Tevens leveren wij ook regelmatig meubels aan kinderopvang, denk hierbij ook aan spelmateriaal, zoals speelkeuken, -winkel & -werkbank.

Denk bijvoorbeeld aan een wieg of ledikant op een kleine ophoging voor het creëren van meer bergruimte, het plaatsen van kasten op maat in een schuine wand, een onhandige hoek laten functioneren als pronkrek voor boeken en een commode met een diepe lade, zo kunt u makkelijk u rompers en luiers opbergen en liggen ze zo voor het grijpen tijdens het verschonen. Wilt u meer informatie stuur ons gerust een e-mail.

Onze meubels worden altijd gemaakt op moment van bestelling en hebben daarom een levertijd. Daarom is het indien wenselijk ook altijd mogelijk om u persoonlijke voorkeuren of aanpassingen bij ons aan te geven. Samen met u kijken we dan graag naar de mogelijkheden. 

De prijzen van onze meubels zijn exclusief verzendkosten!

Omdat wij onze meubels zelf bezorgen maken wij gebruik van een apart tarief wat wij berekenen aan de hand van de aantal km’s. Om die redenen is het tarief anders dan de overige producten omdat wij dit meubelstuk niet met onze vaste verzendbedrijven kunnen bezorgen. Wilt u graag een meubel op maat bij ons bestellen stuur ons dan gerust een e-mail voor meer informatie. Naar aanleiding van het afleveradres zullen wij u informeren over de kosten. Uiteraaard is het ook atlijd mogelijk de meubels bij ons te komen ophalen.  

 

 • exclusief verzendkosten

  Kindertafel met krukjes en opbergkist
  Kindertafel met krukjes en opbergkist

  Dit setje voor jouw kleintje mag gezien worden in de woonkamer. Een tafeltje waar ze heerlijk aan kunnen zitten om te lezen, puzzelen en te knutselen. De opbergkist op wielen zorgt voor voldoende opbergruimte.

  Bent u ook op zoek…

  € 280,00
 • exclusief verzendkosten

  Steigerhouten winkeltje
  Steigerhouten winkeltje

  Een super leuk winkeltje gemaakt van steigerhout, wat zeker niet zal misstaan in de woonkamer. Voor eindeloos speelplezier!

  Bent u ook op zoek naar en speelplek voor uw kinderen, of wilt u het net een beetje anders? Stuur ons een…

  € 280,00
 • exclusief verzendkosten

  Knus Speelhuis
  Knus Speelhuis

  Wauw, wat een geweldig speelhuis!

  Hoe groter de kindjes worden, hoe meer speelgoed ze verzamelen. Had je voorheen nog een mooie servieskast op het oog, nu kan je toch beter investeren in een mooie speelgoedkast om al het…

  € 508,20
© 2012 - 2017 villaknus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel